Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madeleine

Du var en stor förändring i mitt lilla liv
jag vågade tro på dej när folk kallade mej naiv

att bara en dåre kan tro på ett sådant spektakel
att det jag hoppades på var större än mirakel

något alla runt om kring kan skratta åt
"lika chanslös som en gestalt från en hellström låt"

Men till slut får även en dåre rätt
inget värt att kämpa för kommer nångonsin lätt...




Fri vers av Mirage
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-04 21:38



Bookmark and Share


  mjuk
Denna text gillar jag. Jag har själv varit i den ensamma situationen att jag kämpat för min rätt att tycka. Bra skrivet!!
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Mirage