Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatramsa (hate me)

Jag känner för att
Krypa ner i ett svart hål
Och bara tyna bort

Vill försvinna
Så att jag inte kan såra
Någon igen

Önskar att ingen
Skulle någonsin
Bry sig ens lite

Så de inte blir ledsna
När jag försvinner


Slippa ansvaret
För mitt så kallade liv
Som egentligen är obefintligt

Hah! Sluta sitta vid datorn för att
Återgå till ett socialt liv som inte existerar?


Hata mig
Så som jag gör
Hata mig
Så att du inser vad som är bra för dig

Sluta låtsas
Att jag på något vis passar in
Sluta låtsas
Att jag inte är ovärdig att andas

Jag kan ramsan utantill;
Du är värdelös,
Du är hemsk,
Du är ful och tjock
Och ingen kommer
Någonsin vilja ha dig.
Du är äcklig,
Du är fel,
Världen vore bättre
Utan dig!




Fri vers av TotaltIngenting
Läst 292 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-17 19:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Hold your horses, girl...
Att döma av ditt foto är du allt annat än ful!

Men visst, jag hör ramsorna inne i mitt huvud jag med. Så jag vet vad du menar.

Jag hatar när folk lägger sig i hur mycket jag sitter vid datorn. Tjatar de så sitter jag bara här ännu mer. Inga svin skall styra mitt liv.
2008-06-17
  > Nästa text
< Föregående

TotaltIngenting
TotaltIngenting