Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En massa ord som var tagna från hjärtat och mitt skrivblock som jag fick i födelsedagspresent.


Blodfläckar

Känslan, vetskapen om att
Jag bara är till en massa besvär,
bildar stora skavsår

Ångesten gnager,
Vill fly härifrån
Det gör så ont,
så ont

[Vill känna fysisk smärta, istället för den psykiska nu]

Jag hatar att
Jag innebär tusen problem och
En massa sorger, tårar och skam
Vill fly härifrån,
Till en annan värld

Och jag är ledsen,
Mina vänner,
Att ert fina block
Användts i förtvivlan

[Önskar att ni inte sett smärtan i mina ögon]


Den oformliga klumpen som ligger tungt i min mage
växer och täpper till min hals
Gråten trycker,
Men jag tillåter inte tårar

Det är ju mitt fel, alltihop


Förlåt
Mamma, förlåt pappa
För allt jag utsätter er för,
För att jag ljuger och
Skapar fler problem

Jag vill inte leva, i den här smärtan,
i mörkret
Hade gömt mig under täcket om jag kunnat
Hade flytt om jag vågat,
Vill blöda utan att såra




Fri vers av TotaltIngenting
Läst 361 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-05-11 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TotaltIngenting
TotaltIngenting