Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skönt att ha rutiner att nu går jag och lägger då jag ju är trött....läser en bok eller diktar en stund....


Varje kväll

Varje kväll då
jag har lagt
mig tillrätta....

tänker jag
igenom dagen
hur den varit....

i en liten
anteckningsbok
som ligger
bredvid min säng,
skriver jag ned
två positiva
saker som hänt
under dagen....

att få en kram
för något man
gjort bra.....
eller att
någon sagt
ord som vad
du är duktig,
eller att man
fått höra ordet
tack för din
hjälp....

sedan vänder
jag mina blickar
mot fönstret
och knäpper
mina händer....

mina ord
som jag
säger är,
tack för
att du
visat mig
vägen denna
dag....

080618




Fri vers av sajo
Läst 247 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-18 07:47



Bookmark and Share


  Fredrik Stillesjö
Hej sajo!

En fin kvällsrutin att lära av, för mig. Hälsar Fredrik
2008-06-18

  Elaine.S VIP
En bra rutin, att lyfta fram det positiva.
2008-06-18

  Larz Gustafsson VIP
Ett underbart sätt att avsluta dagen på.
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

sajo