Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har träffat en ängel

Se du har träffat en ängel
så vacker som få
hennes stil, hennes charm
henne tänker du på

Och hon har etsat sig fast i din hjärna
hon får dig att sväva som på moln
genom vardagens stress liv

kärlek, passion
du försvarar henne med kniv
hon är vas som taggarna på rosor


hon är din dröm, fantasi hon är allt
allt som du någonsin tänkt
du är fast

hennes kropp hennes ögon
hon är vackert giftig, farlig på natten

Du kan inte ta dig ur hennes grepp
hon har fängslat ditt hjärta å låst den i cell
finns ingen som står i mot hennes skönhet
hon gör som hon vill det här är hennes planet

Spelar ingen roll,
ingen idé att sätta gränser
för hon är lagen
gör nu som hon säger
Ingen har någonsin kunnat säga nej
till henne


För hon är hård å besynnerlig sätter dig i trans
hon tar dig genom telepati får dig att mörda

Du är fast hon är perfekt som en ängel av gud
hennes vingar de syns
sänder ut, sänder bud
sprider kärlekens budskap på jorden
förklaras i genom orden
hon är försiktig men ändå så beslutsam
pjäser i ett spel hon har världen i sin hand




Fri vers av Dontlove
Läst 306 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-18 19:49



Bookmark and Share


  Havsbris
En sådan ängel
vill jag inte träffa
ahhahahha

underbara metaforer
och konnotationer...

vackra bilder och
farliga grep där,
som passionen
blind och giftigt!

Mystiska nymfer
som trollar världen!

bokmärker...
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Dontlove
Dontlove