Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nyhet!

Hej alla poeter och textälskare, eller vad ni nu vill bli kallade...


jag är en ny medlem och är mest med här bara för att sidan är väldigt härlig. jag är ingen poet eller författare, ingen erfaren skribent av något slag. antagligen lär jag bara skriva några få texter och skall göra mitt bästa för att sätta ord på mina känslor.

det är vad jag gör, jag skapar inte ett stycke konst (enligt mig själv) jag ger några tankar, på det bästa sätt jag kan få fram, ett liv genom att beskriva dem med ord. jag tar gärna emot små tips för hur man bör gå till väga men... egentligen föredrar jag att skapa fritt i ensamhet.

/Pseudonym, ett antaget författarnamn




Fri vers av Pseudonym
Läst 268 gånger
Publicerad 2008-06-18 21:15



Bookmark and Share


    Pseudonym
haha, du låter som om jag tyckte jag var speciell

ta det lugnt, jag är inte speciell, och jag tycker inte jag är bättre eller sämre än någon annan. I vilket fall som helst är jag och du helt olika, och ditt sätt att skapa skiljer sig från mitt. som jag sa, de rätta orden för vad jag menar måste inte finnas för mig.

jag är, vad mer kan man begära, döm inte
2008-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Pseudonym