Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter rapport och aktuellt eller på radions väderleksrapport så säger de hur vädret ska bli....


Meterolog

Meterolog har jag
sedan barnsben
viljat bli....

men mina
betyg räcker
inte riktigt
till...

Meterolog står
vid sina sina kartor
eller läser sin
väderleksrapport
i radion, ja de
talar om hur
vädret ska bli....

Meterolog kan
jag ej bli
då jag
en kronisk
sjukdom har....

högtryck...
och lågtryck
ja lufttrycket
mäts i bar....

Meterologen
säger idag
blir det fint....

passar på att
packa ryggsäcken
och ta fika
med sig då man
åker ut....

Jag knackar
på min barometer
och leker meterolog
för en dag....

pilarna rör sig
mot

S* ommarväder

O* bserverar nu
att molnen börjat
lätta....
kanske får vi....

L* yssna till
se nu tittar lilla
solen in igen....

080619




Fri vers av sajo
Läst 285 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-19 14:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Härlig text
meterolog ville jag
också bli,hur det
gick med den saken
satte en lärare stopp
för,han trodde jag
skojade,så av det blev
det intet
2008-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Själv ville jag bli journalist. De som känner mig vet hur det gick med den saken.

Min fru har en kropp som spår väder.
2008-06-19

  Fånga dagen
Vilken mysig härlig rolig text om vädret som ofta gäckar oss reumatiker
och påverkar våran kropp
.:)
2008-06-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo