Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förnekelse

jag saknar inte dig
jag saknar inte hur du nuddade dina läppar mot mina
och hur man kunde skymta en droppe på din överläpp
som skulle tippa över och falla ner i mitt ansikte.
vilket jag först trodde var svett, men som visade sig
vara en kärlekstår.

jag saknar inte dig, jag minns dig knappt.
hur du viskade att du skulle äta upp mig
och sen försiktigt bet löst i min hud.
hur du drog med din tunga över min mage och
lämnade efter dig ett spår av saliv.
en kärlekslabyrint bara du kunde lösa.

jag saknar inte dig, jag minns dig knappt, jag tänker inte på dig längre
Jag sitter inte inne på msn till klockan sent på natten bara för att jag vet att det är då du kommer hem. Nej, jag har andra att prata med, du är bara en av många.
Och jag frågar inte hur många andetag du andats idag och jag frågar inte om din huds varje rörelse för att jag verkligen brryr mig, utan bara bra att veta, sånt jag frågar alla.

jag saknar inte dig, jag minns dig knappt, jag tänker inte på dig längre, jag har glömt din doft, jag har glömt din ögonfärg & allt vi hade.




Fri vers av shoutoutloud
Läst 551 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-19 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

shoutoutloud