Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörkblå mussla




Ett skal






En glänsande snäcka

utan innehåll




En mörkblå mussla

utan hjärta



Det salta vattnet

har sköjt ut allt







Sakta dalar ner

genom strida strömmar




I det grönblå, mörka





ligger hemligheten


jag inte kan förstå





Kan inte låta bli

att simma längre ner



ner mot kanten


av ett brutet skepp






ner




i det stora blå














Fri vers av Plumflower
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-20 00:56



Bookmark and Share


  Antropofagen
Var tusende bor en pärla i. Texten för tanken till den klassiska Apneafilmen, där hypoxin för Jacques Mayol till delfinerna.
I själva verket hängde han sig vid 74 års ålder.
2008-07-30

  Larz Gustafsson VIP
Pärlan är värd det.
2008-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower