Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gräv upp mitt December, så min vår








behöver


en ängel i telefon


en Thor i min säng


en viskning med dina ögon, smält mig



kväv mina synder




vält mitt liv upp och ner


skaka om mig


lyft mig med öl på din andedräkt




kyss ensamma tårar


håll bångstyriga tankar


i din famn



trolla fram tussilago


ur min bävande bröstkorg



gräv upp mitt December


så min vår



trava med mina känslor


galoppera med mitt blodomlopp




låt nattens älvor somna


men glöm inte





att väcka



mitt slumrande hjärta























Fri vers av Plumflower
Läst 634 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-06-20 01:15



Bookmark and Share


  Tove Meyer VIP
åh jag ryser när jag läser din dikt igen. jag är inne och tittar på vilka favoriter jag har samlat på mig här genom åren och denna är bland det bästa, särskilt de två sista raderna. tack.
2012-06-07

  Antropofagen
Rubriken, rubriken.
2008-07-30

  Tove Meyer VIP
hur kunde jag ha missat denna? så fantastisk!
2008-07-28

  FÖRBJUDENKÄRLEK
Du är magi..dikten är magi!
2008-07-03

  Michaela Dutius
Helt otroligt vackert...jag ser nästan älvorna dansa mellan dina ord
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Plumflower