Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ljuger du för henne

Varför ljuger du för henne
Hennes ögon är min själ
Hennes hår är min trygghetsdoft
Hennes kropp är en process av
flera generationers evolutions selektion
Men ändå ljuger du för henne


Jag ger dig 7 års olycka av mitt liv




Fri vers av Sebastian831
Läst 228 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-22 16:11



Bookmark and Share


  guld
jag tycker om denna, du skriver på ett väldigt rakt sätt som går rätt in i en.
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian831