Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag

 

Så står jag här,

skalvänlig för att du

ska se lagren och

kunna ömma för

den människa som är jag

och som har sidor av djup kärlek och visdom

 

Mina ögon kan öppnas om du vill se

Min mun kan säga dig sanningar om du vill höra

 

Men gräv inte för djupt

även mina svarta sprickor syns i väven

som tillhör helheten




Fri vers av Mia Karlzon
Läst 426 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-06-22 20:05



Bookmark and Share


  aol
så vackert
2010-10-06

    ingvar VIP
Inte minst slutraderna är mycket bra!
2008-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Mia Karlzon
Mia Karlzon