Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland är jag förvirrad men det löser sig ändå på någotvis


Vilsen



Vatten som forsar ner för ett fall
Orkanens vindar i toppen på en tall
Swischar runt med vindars sus
Vattnets kraft hörs med ett högljutt brus
Fiskarna slår volter i vågornas strömmar
Dom simmar bara fint i våra drömmar
En del simmar upp och ner, dom har fel i balansen
Men hänger fortfarande tappert med i dansen
och dom simmar……..




Fri vers av Challan
Läst 386 gånger
Publicerad 2005-07-05 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Challan

Mina favoriter
Porr