Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Porr

sluten sten,
men mjuk i hullet,
svullet av gråt,
jag lovar.
visst är hon kåt,
våt,
av tårar...
sov nu, liten,
dröm!
öm och sliten,
glöm.




Fri vers av eskil
Läst 723 gånger
Publicerad 2005-07-05 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eskil
eskil