Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stalking

För nära dig
Jag undrar,
Hur nära kan jag gå,
Det är en ond passion att
Tära dig och
Undergräva
Så.




Fri vers av eskil
Läst 551 gånger
Publicerad 2005-08-03 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eskil
eskil