Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blaj


Jag

jag är en osannolik varelse,
en uppenbarelse som
saknar
motstycke
i mitt tycke,
jag
får på tok för mycket uppmärksamhet
i proportion till
vad jag säljer,
du siktar betet,
gapar
stort och sväljer.




Fri vers av eskil
Läst 440 gånger
Publicerad 2005-12-04 22:49



Bookmark and Share


  Smultris
*Ler bara ler*
2005-12-04
  > Nästa text
< Föregående

eskil
eskil