Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så blir du en fotbollsstjärna

• Börja häng på fik
• Tatuera armarna
– Given i EM




Bunden vers (Haiku) av Agne-Tyrone
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-22 22:38



Bookmark and Share


    Dikt-Anders
Agne-Tyrone!
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Agne-Tyrone