Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oj

Har så mycket energi men använder den så fel.
Har vänner omkring mig men ser dom inte, tror istället jag har vänner som jag inte har.
Dessa får min energi utan att vilja ha den.
Försummar så ofta min omedelbara omgivning några vänliga ord när dom som mest behöver omtanke.
Ska det vara så svårt att säga de stärkande ord som jag faktiskt nästan alltid tänker?

Tydligen.

Är så trygg i min tillvaro att jag inte vet bättre än att ta den för givet.
Måste sluta NU att visa sån svaghet när jag är så stark.
I morgon kan det va jag som är svag och du stark.




Fri vers av nike72
Läst 336 gånger
Publicerad 2008-06-23 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nike72
nike72