Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hinner inte med


Att åka i centrufugen

Ramla från sida till sida och slå sig
det snurrar fort och ingen ser dig
Du skriker
ingen hör
Det snurrar fortare




Fri vers av Challan
Läst 459 gånger
Publicerad 2005-07-05 23:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Challan

Mina favoriter
Porr