Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En filosofisk stund mitt i natten gav mig inspiration.


Glimtar

Suddiga bilder
med minnen om kärlek
leker med själen
ger mig mitt stöd

Saker jag borde
men aldrig har gjort
finns nog för evigt
längre än mig

frågor som ställts
svar som har kommit
bottnar i sanning
hur man är gör

frasiga flingor
av silkeslen snö
svävar i luften
utan att landa

glimtar av saker
minnet förträngt
kommer till ytan
innan jag går

sen kan jag resa
det är din tur nu
snart är jag borta
sakna mig ej




Fri vers av Favoritanton
Läst 400 gånger
Publicerad 2005-07-06 03:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Favoritanton
Favoritanton