Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fel

när det är mitt fel
så är det egentligen ditt fel
och när det är ditt fel
och du vet om det
så är det egentligen mitt fel
och när jag erkänner
så är det återigen ditt fel
och när du ger med dig
så är det mitt fel
och ditt fel
och mitt fel
och ditt fel
och mitt fel




Övriga genrer av myna
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-24 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

myna