Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är du

jag vill somna i din famn
vakna upp bredvid dig
se dig sova och dra mina fingrar igenom dina gyllene lockar
väcka dig med en kyss
dricka kaffe i morgonsolen
bre dina smörgåsar
skiljas åt för att snart ses igen
och ensam vill jag längta
efter månen,kvällen,efter dig.





Fri vers av myna
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-13 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

myna