Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kvinna inspirerade, en poet här inne förstås... till tonerna av blue öyster cult... Life itself


Piskad grädde (3x3x3)








Att älska bara
sig själv sägs
vara en god

början, emedan ordspråket
säger, att för
att kunna älska

sig själv, måste
jag börja med
att älska andra...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-25 14:32



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Kanske säkrast att låta dem börja samtidigt, som i de flesta andra tävlingar, utom orientering?
2008-06-26

  mare VIP
....intressant.....ler......
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP