Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi

Ditt anlete lockar med mig 

att vilja röra

vid förbjuden frukt.

Och jag sträcker ut min arm,

mina händer

snuddar och ryggar tillbaka

för det faktum

att du, jag kan aldrig vara

precis så nära

att andas samma luft

och dela en oändlig poesi

av lust.

Du drar med mig

dina starka armar

mot äventyr 

och att behöva spjärna emot

med hela kroppen

får hjärtat att

lämna  bröstet.

Fallandes på knä

bedrövad 

att inte korsa gränsen.

En blick av längtan

du och jag

till världens ände.

 

Trånande

lekande

förförande

smekande.

 

Men du och jag

kan aldrig vara

vi,

 och det min vän är 

äkta poesi.

 




Fri vers av Vacant
Läst 512 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-06-25 15:15



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Så bra skrivet min vän! ja det är äkta vacker och sann poesi..
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Vacant
Vacant