Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min alldeles egna sanning (verkligheten som den ser ut)

Och jag
Känner mig som en idiot
Som gnäller om mina "problem"
När jag hör andras historier

[De har det värre än mig,
Vad är det för fel på mig?]

Kan inte sluta
Misshandla
Mig själv psykiskt

[För jag är ju värdelös,
Ska aldrig känna mig som
Om jag betyder något alls]

Och om jag en dag
Börjar glömma detta
Så snälla
Börja mobba mig igen

[Hata mig]

Alltid,
Ska jag få vara olycklig
För det är jag värd

[Tankarna är sanning
Tankarna ÄR sanning]

Och jag ska
Aldrig,aldrig,aldrig
Få känna äkta värme

[Men varsågod,
Få mig att tro
Att jag är någon
För att sedan krossa mig
En sista gång.]



Jag leder en hatrörelse mot mig själv
Ramsan snurrar runt,runt, runt
Och jag får aldrig glömma
(Det vore min största synd)




Fri vers av TotaltIngenting
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-06-25 21:55



Bookmark and Share


    ingvar VIP
Det finns många, många som säger detsamma som jag, som du ser av alla kommentarer bland annat! Glöm inte bort att du är värdefull!
2008-07-11

  TooFalse
Alla är lika värda, säger man. Men så är det antagligen inte. Trots att det inte är så, så är du definitivt inte värdelös. Definitivt inte. Bra formulerat, bra text.
2008-07-11

  RogerIvan
Det är inte vad man har.
Som är sanning.
Utan.
Hur man upplever det man har...
Som är sanning.

Upplevelsen man får,
beror på hur man väljer att se på sin situation...

När jag känner såhär tar jag långa promenader och pratar högt med mig själv och resonerar genom att se på situationen från olika håll.
Då kan jag själv tydligt känna skillnaden på hur jag mår beroende på hur jag tänker.

Funderar på slutraderna...
Vad skulle egentligen hända om du glömde att hata dig själv?
2008-07-02

    shamii
Jag förstår vad du menar, men det gör ont att läsa, att det är så du ser på dig själv. ingen i världen är värd att känna som du gör.

kom igen trotsa självhatet du är som de andra säger värdefull!
2008-06-26

    Issand.
så känner jag med, men inte så kraftigt
det är bra att verkligen tycka det ibland. först efter det kan man ändra sig.
2008-06-25

  Larz Gustafsson VIP
Ok...
Jag har känt mig värdelös i hela mitt liv.
Fast någonstans inom mig vet jag givetvis att det inte är så.
Att de där ingivelserna och impulserna är lögn.
Det beror på negativ progammering. Felaktig feedback.

Carpe har rätt. Du är sannerligen värdefull. Om du bara visste hur mycket!
2008-06-25

  Fånga dagen
Du är värdefull och lika viktig som alla andra
och du är värd precis lika mycket som alla andra
Ge dig självkärlek istället för att slå
kram
2008-06-25
  > Nästa text
< Föregående

TotaltIngenting
TotaltIngenting