Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill bli lämnad..

Just nu, vandrar jag i en öken av visna blommor.
Jag hoppas att någon räddar mig.
För utan dig faller saker i bitar.. Det gör mig så liten..
Du tittar bort.. och jag sitter i skiten!

Men nu vill jag bli lämnad.
Leva ensam och vara fri
Det är så det ska bli..
Alla som stirrar,
Snälla låt mig vara ensam
Vill bara leva mitt eget liv.

Ja visst.. Du har ett krossat hjärta
Du skriker att det kommer leda dig in i döden.
Du skriker att du hatar mig..
Men ja, jag står ensam, jag känner mig inte så rörd
Du skriker att ditt liv är kört!

Men jag vill bara bli lämnad
Och leva ensam och vara fri
Du måste bestäma
Dina vägar, vart dom ska gå och vart målet på dom är..




Prosa (Novell) av antenen
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-25 23:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

antenen