Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Igår fick jag idéen till brevet....


Ett brev

Häromdagen gjorde
jag en text
om den stora
björken
tillägnad grannarna
i min barndomsby...

förra året då
min far hastigt
gick bort
så besökte
mannen i grannens
hus begravningen,
efteråt gick han
direkt fram till
mig och min
bror....

det han sade
var, ni vet var
vi finns....

men inte har
vi hört något
sedan dess...

igår kväll
drog jag ut
texten om
den stora
björken och
lade i ett
kuvert....

inga ord
jag skrev
på papperet,
jag strök
under sajo...

väntan är
nu stor,
får se om
de kan höra
av sig....

kanske,
kanske inte,
kanske....

ja det svaret
får jag kanske
under
morgondagen....

080626




Fri vers av sajo
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-06-26 15:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En del hör aldrig av sig.
Det har förundrat mig många gånger.
("Inte oss", tänker ni då...)
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo