Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bra tycker jag


Boken om ditt liv


Boken om ditt liv

En dag i ditt liv är en sida ur en bok.
Boken handlar om så mycket.
Du kan inte föreställa dig.
Man vet inte vad som händer på nästa sida.

Det är endast du som bestämmer hur boken ska sluta.
Med hjälp av vänner och familjen.
Dina drömmar finns i boken.
Men det är bara du som kan skapa och förverkliga dom.

Det krävs mycket för att slutföra denna bok.
Men vi klarar det alla med mod och envishet.
Boken kan bli hur lång som helst om du bara vill.


Samma fast i engelska



The Story of Your Life

One day in your life is a page from a book.
The book is about so much.
You can not imagine.
We do not know what's going on next page.

There is only you who decide how the book should end.
With the help of friends and family.
Your dreams are in the book.
But it is only you who can create and implement them.

It takes a lot to finish this book.
But we can do it all with courage and perseverance.
The book can be endless if you just want.




Fri vers (Fri form) av SandraEriksson
Läst 308 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-06-26 15:38



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vacker och fint beskrivit
2008-07-28
  > Nästa text
< Föregående

SandraEriksson
SandraEriksson