Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten har kommit till då någon i min närhet delat med sig av så mycket glädje och jag önskar henne verkligen lycka till...


Kärlek

Jag minns så väl
hur det kändes
då jag min
vän träffade,
plötsligt sa
han jag
tycker om dig....

kan han verkligen
mena mig tänkte
jag...

men han menade
det med sina ord
som var av....

K* an det verkligen
vara sant...

Ä* kta ord, jag älskar dig....

R* iktigt lätta steg, man svävar
fram.....

L* juvligt att få må gott och
livet kanske nu tar en
vändning då man den
rätta finner....

E* ndorfinerna i kroppen
dansar runt och blir så
glada av

K* änslor som betyder
så mycket för både
dig och mig....

ja kärleken är
något vackert
oavsett gammal
som ung,
kan man varandras
händer hålla, krama
om varandra....

kärlekens ögon lyser
som en glittrande
diamant.....

Kärleks orden vårdar
man ömt....
dom man ej glömt...

080626




Fri vers av sajo
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-26 21:32



Bookmark and Share


  Maria T
Kärlekens ögon lyser som en
glittrande diamant
Mycket vackert
2008-06-27

  TheDouche
Fiffigt att du fått in K*Ä*R*L*E*K, som första bokstav i verserna. APPLÅD! för den.
2008-06-26
  > Nästa text
< Föregående

sajo