Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag förväntar mig ett morgondis med känsla i


som när man åker till arlanda fem på morgonen
på väg över pianosång
knäpptyst duggregn mot bilrutan

Drar du mig tätt intill dig och viskar
i mitt öra
att du är en fantasi

Vi flyger söderut
Vart annars kan man flyga, frågar du
Någonannanstans, svarar jag och tänker på Moskva

Luften är varm och du sitter på balkongen
Jag ligger i en bungalow
med huden mot ett annat land

långsamt vill jag veta
om jag har rätt










Fri vers av jenny p
Läst 494 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-27 21:34



Bookmark and Share


  Jazz-75
Dina meningar fastnar drömlikt på mina sinnen. Tack för det!
2008-09-25

  Mygg
Den här tycker jag om!
Det finns något så kärleksfullt i berättelsen även om resmålet inte blev det önskade.
2008-08-25

  Larz Gustafsson VIP
Så det blev inte Moskva...
2008-06-27
  > Nästa text
< Föregående

jenny p
jenny p