Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlek

En tjuv som har så dåligt minne att han inte vet vad han gjort,

kan man säga att han bara kommer ihåg brottstycken? 




Övriga genrer av Janis Karlsson
Läst 295 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-29 16:29



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Haha... snarare kanske han inte kommer ihåg just dem... Fifinurligt!
2008-06-29

  Larz Gustafsson VIP
Eller att en domptör som kommer ihåg det mesta minns lejonparten...?
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Janis Karlsson
Janis Karlsson