Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag tog jag kameran och gick hit och fotograferade allt det vackra som finns här och som vi i våra lägenheter får ta del av....


Vårat stenparti

På våran gård
finns en berså...

På våran gård
finns en hustomte
som en duktig
trädgårdsmästare
är....

På våran gård
ett vackert stenparti
finns som förgyller
sommardagen,

just nu är
stenen fylld av
gula blommor med
humlor som suger
nektar, runt omkring
växer röda blommor,
vita blommor och
en sådan vacker pion
som är laxskär....

en dag som
denna då solen
går in i moln
tar jag kameran
med mig för
att till denna plats
med växter gå...

jag förstår att
gammal liksom
ung gärna sätter
sig här en stund
för att vila ögonen
på allt det
vackra som naturen
och våran hustomte
bjuder oss på....

080630




Fri vers av sajo
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-06-30 18:37



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Vad skönt med en
vacker plats, så
nära, vad kan det
annat, än dit bära...
2008-07-01

  anits VIP
vacker text till en vacker
plats
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

sajo