Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En granne som är så klok....ja och mycket mer....


Akut

Att ha en
granne som
är klok
och kommer
med goda råd
det är mycket
värt....

hon är min
akut....
och vi rycker
båda ut....
då vi båda
behöver prata
och känner
oss slut......

080630




Fri vers av sajo
Läst 281 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-06-30 21:55



Bookmark and Share


  Maria T
Grattis till att ha en så fin granne
Mycket värdefullt
2008-07-02

  Ewa-Britt Nilson VIP
Grattis!
Du har det
bästa! En god
nästa! Då kan ni
också hjärtans
gott festa!
**********
2008-06-30

  Fånga dagen
Vilken tur ni har att ni är goda vänner och grannar
jag önska att jag hade en sån granne med

kram
2008-06-30

  Larz Gustafsson VIP
Idealläge.
2008-06-30

  NågonAnnans
Fint:) Att ha en akut så nära inpå sin husknut;)
2008-06-30
  > Nästa text
< Föregående

sajo