Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är den kortaste dikten jag har gjort någonsin. Stor i orden men liten på jorden.


Rakblad

Dina ord du sa skar in i mig som rakblad fast utan blod.
Det syntes inte på utsidan, bara kändes inombords.

(c)




Fri vers av Fiskislisk
Läst 686 gånger
Publicerad 2008-06-30 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fiskislisk
Fiskislisk