Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.poeter.se/exhibition.php?writerId=20037&exId=5170


NÅGON GÅNG

någon gång
ska bli den första
farlig den
som hungrar, törstar
någon gång
i dramatiken
när du är
som mest besviken
bländas du
av det du drömde
något av
vad hjärtat gömde
som en spotlight
mitt i natten
fyrbåks ljus
vid mörka vatten
det krävs bränsle
för att värma
det krävs mod
att våga närma...

LARZ GUSTAFSSON

080701




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-01 09:54



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Underbara slutord
"det krävs bränsle
för att värma
det krävs mod
att våga närma..."
2008-07-02

  Bjarne Nordbö
Riktigt snyggt avslut.
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP