Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ICI

dragspelsmusiken jag hör
sänder tankarna till paris
diktarnas, drömmarnas stad
mytomspunnen på ett vis
staden som hyst herr forssell
är en förförisk chanson
sjunger om rosor, romans
lockar mig långt bortifrån

trots att jag ej varit där
finns dragningskraften ändå
jag har försökt stå emot
men den som menar sig stå...
kanske jag strövar en dag
under triumfbågens valv
fylld av en stads dynamik
glad som en grönbeteskalv

LARZ GUSTAFSSON

080701




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-01 12:10



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Vackert, drömmande
2008-07-01

  anits VIP
vackra drömmar
2008-07-01

  mare VIP
..så ljuvlig.........
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP