Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja så här känner jag över namnet....


En Daladiktare

D* jupt in i finnmarken
fick han inspiration till

A* tt skriva dikter om
hur livet och miljön var
här förr....

N* utida författare som Birro
ska på Dan Andersson veckan
i år i juli vara med.....


A* tt få besöka....

N* aturen i Grangärde socken
det lockar fram....

D* iktarkonsten inom oss både
stora som små, vid

E* n liten

R* öd

S* tuga som i

S* kattlösberg stå....

O* ch när man strövar
omkring här kan man
höra hur....

N* ågon sjunger om Helgdagskväll
vid timmerkojan för både dig och mig....

080701




Fri vers av sajo
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-01 17:11



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Dan Andersson
Number one
is/was "han"!
************
2008-07-01

  anits VIP
Mycket vackert skrivit
dit längtar jag varje
sommar men det har
alltid bara blivit en
längtan
2008-07-01

  Larz Gustafsson VIP
Dan var underbar.
En man som skrev från hjärtat.
2008-07-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo