Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HANOI - V-N


jag har en tavla gjord av snäckskal
som kommer från vietnam
och när jag tittar på den
tittar sjuttiotalet fram
det fanns en tid när hela världen
vällde in i små paket
genom brevinkastet
i vår gamla lägenhet
nu är det internet som gäller
det är e-post hit och dit
och jag är inte den som gnäller
ty jag brukar det med flit
ändå minns jag de där åren
med en strimma nostalgi
och bordsduken från polen
bor det också minnen i

LARZ GUSTAFSSON 080115




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-02 08:24



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Den här var fin..och minnen man kan ta på, är mer verkliga...
2008-07-02

  mare VIP
...livets minnen....ibland bra.........
2008-07-02

  anits VIP
Härlig läsning med
nostalgitankar
2008-07-02

  पिWhite Eagleॡ gästas av &#
allt vi bär med oss, lever sitt eget liv,
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP