Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen ska få krossa mig


Ingen ska få krossa mig

Det är dags att stå upp och inte krypa för andra
Jag kan, och ingen ska få hindra mig att leva

För mitt liv ska levas till 100%
och ingen ska få hindra mig

Det är dags att rensa, rensa bort dom som inte mig är värdig

Det är slut med att vara den snälla söta rara flickan
Det är dags att ta fram lejonet i mig och bli den lejoninna jag är

Dom har bränt mig så det räcker, nu är det dags att stå upp
med huvudet högt

Jag ska segra!




Fri vers av Dontlove
Läst 277 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-02 14:04



Bookmark and Share


  aol
ett bokmärke så klart
2008-08-05

  Elaine.S VIP
Bra och kaxigt skrivet...och ibland behöver man den ilskan och insikten för att kunna " bli den lejoninna jag är"
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Dontlove
Dontlove