Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dårskap

stilla dårskap
spirar i
sömnlös natt

bråddjup och
bränningar
hemsöker

och månen
går sitt varv

i maskopi med
den skoningslösa
tiden




Fri vers av Anders P VIP
Läst 642 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-02 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP