Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Larz Gustafsson predikar. Norge.


SUVERÄNITET


jag levde ju aldrig
med ögonen slutna
så visst har jag präglats
utav mitt förflutna
och många förskjutna
som blev skadeskjutna
får kämpa sig framåt
med vingarna brutna
men jag har det bra
jag tar en dag i taget
av nåd är jag med i
det vinnande laget
hur mycket batseba
än lockar och frestar
så samverkar allting
ändå till det bästa

batseba
bagheera
och alla de andra
vi gjorde nog klokt i
att fly från varandra
jag sitter och ser
när du dansar, bagheera
jag gråter och tänker:
jag orkar ej mera!
det bruna, det mjuka
det glödheta söta
ger bittert i benen
som sedan ger röta
allt finns som bekant i
betraktarens öga
då blir det flagrant:
jag har fallit till föga!
så dansa, bedårande
panterprinsessa
min dröm fäster ömt
diadem på din hjässa

LARZ GUSTAFSSON 080131





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-02 19:25



Bookmark and Share


  mare VIP
...bra skrivet...........
2008-07-02

  Kalle.O
Låter som ord från en erfaren man=)
2008-07-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP