Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 juli 2008

du ville verkligen dö, såg det som den enda utvägen
så du försökte avsluta ditt liv men är fortfarande kvar än
respiratorn sköter andningen och medicinen allting annat
tänk om du kunde se dig själv
hade du då valt att stanna?

jag vet att du inte vill(e) oss nåt ont, du vill inte se oss lida
sitter här och gråter, verkar som om din själ redan är på andra sidan
kollar på bilder då du mådde bra, fan jag hatar allt elakt jag sa
om jag kunde göra något, vad som helst för att få dig tillbaka
att bara se dig ligga där gör ondare än vad jag i ord nånsin kommer kunna förklara




Fri vers av Tokfursten
Läst 320 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-03 12:35



Bookmark and Share


  genni VIP
Den här texten tar tag i en, väldigt gripande...
2008-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Tokfursten