Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarpoesi

Visst är det enklare att skriva
när man har havet som brer ut över en
när fåglarna sjunger sin vers
när vinden bara lite smått viner i trädens grenar
och när det luktar sommar och viol




Fri vers av Guldregn
Läst 255 gånger
Publicerad 2008-07-03 18:44



Bookmark and Share


  Bissen
Låter sååå häääärligt... Ja visst är det det... =) Visst är det enklare att leva när det är lite ljusare...
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Guldregn