Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med rätt personer

Hos farmor hjälpte alla till med allting, och man gjorde samma sak varje dag.
Plocka jordgubbar, äta smultron, göra lunch, bada och leka.
Victoria njöt av varje sekund som gick hos farmor, allt var kul. Det var till och med kul att städa huset. Bara man gjorde det med rätt personer, och kusinerna var verkligen rätt personer.
Victoria önskade att sommaren var längre




Prosa (Novell) av Guldregn
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-04 14:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guldregn