Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ringön

Båten var full av skrikiga ungar och stressiga föräldrar.
Victoria hade tagit en plats långt fram, så att hon kunde se vattnet tydligare.
Båtresan hade varit rätt så lång och hon mådde lätt illa på båtar.
Brevid Victoria hade en mamma och hennes två döttrar satt sig.
Döttrarna verkade vara ungefär sju till åtta år. Den syndes att de var enäggstvillingar, deras blonda hår var exakt likadant klippt. Deras ögon hade en mild grön färg och näsan var lika spetsig på båda.
Det var ungefär en halvtimme kvar tills de skulle vara framme på Ringön, och Victoria kände sig mer och mer nervös.
Miranda och Arvid hade tydligen varit där 2 dagar innan så de skulle redan vara där, och antagligen börja retas med henne. Eller titta snett, Victoria tänkte iallafall inte bry sig.




Prosa (Novell) av Guldregn
Läst 191 gånger
Publicerad 2008-07-03 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guldregn