Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade syster

Jag älskar dig av hela mitt hjärta

Men i bland så lyckas du göra mig så arg och ledsen

Jag vet att du alltid kommer finnas vid min sida

Och jag vid din

Du glömmer i bland att jag också har ett liv och egna planer

Dom missförstånd som blir mellan oss plågar oss båda

För även fast vi är syskon så är vi väldigt olika

Du orsakar mig tårar

Tårar jag inte vill ha men jag blev så besviken



Även fast jag älskar dig så

Det är som om du fastnar i ett spår och inte kan ta dig ur det

Du ser inte dom andra alternativen

Även fast jag försöker visa dig dom

Så finns dom inte där enligt dig

Inget jag kan påverka utan bara ta det för vad det är

Men mina tårar dom rinner än då








Fri vers av Dontlove
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-04 00:35



Bookmark and Share


  Junibarn
Namnet är faktiskt

kanske hundrafemtonde gången man hör,
men dikten är bra. rakt på, inga krussiduller. Sött.
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Dontlove
Dontlove