Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mamma

Mamma!

Jag vill berätta saker för dig men det är svårt

Vet inte hur jag ska säga saker och ting

För jag har en rädsla kvar

En rädsla att göra dig besviken

Vill så gärna öppna mig för dig

Men jag tar små, små steg framåt

Det är svårt ska du veta

Alla dessa texter som jag skriver

Ska du få en dag

När jag känner mig redo att blotta mitt jag




Fri vers av Dontlove
Läst 281 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-04 01:00



Bookmark and Share


  Burn
Fint skrivet med innerlig text. Stort lycka till med din process!
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Dontlove
Dontlove