Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Undrar vilken sång de spelar när den är slut...


FILMEN OM MIG

filmerna går i repris
vardagens monotoni
svart och vitt bleknar i grått
gamen tog min kolibri
låt dödsannonsen bli känd
lägg ut den på internet
låt sedan sången bli sänd
så alla hör vad som skett
här är en dokumentär
om hur allt upprepar sig
om hur ett liv vissnar ned
detta är filmen om mig

LARZ GUSTAFSSON

4/7 1008




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-07-04 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP