Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLITEN MEN SKÖN

Del 1

i ögonvrån ser jag
möjligheternas stad
men inom mig vet jag
det är drömmens fasad
jag ser att jag blivit till
ett barn av sin stad
dock föga bedårande
och inte så glad
Del 2

smeks av liv och sommar
i betonghjärtat i dag
trött på allt som kretsar
kring mitt eget och mitt jag
narkomanen här bredvid mig
äter glass som en maskin
stirrig blick
men snygg och proper
hon är obeskrivligt fin
Del 3

semester och solsken
eller arbetslöshet
ett liv fyllt av laster
eller integritet
ett liv i en skärningspunkt
där tiderna möts
där lättsinne möter tungt
och tankarna nöts

LARZ GUSTAFSSON

080704




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-04 17:18



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbar vacker poesi
2008-07-05

  Night Soul Woman
Vackert skrivet:) sååå poetiskt skrivet:)
*applåd*och*bokmärkes*
Tack för läsningen!
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP