Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BENGALISKA ELDAR


det brann bengaliska eldar
längs min väg denna natt
många ligger där fällda
vid denna gnistrande skatt
två ankelringar som blixtrar
i tigermånens sken
det är bagheera som dansar
det är chokladbruna ben

hon är en kärlekstsunami
och jag sveps med av en våg
en katt-astrof med en kram i
hon är en sockersöt drog
vi glömmer tiden och natten
glömmer revolt och protest
när vi förs bort utav skratten
i vår extatiska fest

här har jag störtat i dimman
mitt enmotoriga plan
det ligger kraschat i djungeln
i gamla östpakistan
jag tog mig genom ett risfält
sen kom jag fram till en by
där fanns bengaliska eldar
och de har hjälpt mig att fly

LARZ GUSTAFSSON 27/2 2008





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-04 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP